Heal anderen, heal jezelf

iedereen heeft het healer-gen

Leer Reconnective Healing, voor jezelf, je vrienden en familie of om sessies te faciliteren in een professionele setting.

Heal anderen Heal jezelf Eric PearlWil je meer weten over Reconnective Healing® en de Personal Reconnection®, en ontdekken hoe je deze krachtige energiefrequenties zelf kunt faciliteren? Het is een zeer verrijkende leerervaring die binnen ieders bereik ligt! Er is geen voorkennis vereist.

Nadat ze de voordelen van Reconnective Healing sessies hebben ervaren (en nog meer nadat ze een Persoonlijke Reconnectie hebben gehad), besluiten veel mensen om practitioner te worden Een geod beginpunt is Eric Pearl’s boek,“The Reconnection, Heal Others, Heal Yourself” (Hay House publ., 2003, 256 p.), dat je de context zal geven voor het verkennen van Reconnective Healing en zijn basisprincipes.

De opleiding bestaat uit twee delen, en een drede vervolgopleiding om de Persoonlijke Reconnectie te leren faciliteren. Het eerste niveau, ‘The Portal’, is een bijzonder complete online module van 8 uur videolessen die theoretische basisbeginselen, praktische oefeningen, aanbevelingen van Eric Pearl en Jillian Fleer, fragmenten uit energiechannelings en vraag-en-antwoordsessies combineert. Het is direct toegankelijk voor jou thuis, op je scherm (ondertitels beschikbaar in 10 verschillende talen waaronder het Nederlands). Eenmaal geregistreerd, heb je levenslang toegang.

Niveau 1 training online Reconnective Healing

Het live weekendseminar van het tweede niveau, de ‘The Catalyst’, stelt je in staat om Reconnective Healing onder de knie te krijgen door je volledig onder te dompelen in de frequenties. Je zult de herbalancerende effecten zelf op een heel concrete manier ervaren. Het certificaat dat aan het einde van de cursus wordt uitgereikt, geeft je het recht om een professionele practitioner te worden.

Practitioners die willen leren hoe ze de Personal Reconnection kunnen zich inschrijven voor een derde trainingsmodule genaamd RCPP (Reconnection Certified Practitioners Program) of ‘The Evolution’,die gevolgd wordt door een accreditatie-proef. Je zult dan in staat zijn om je cliënten een volledige uitlijning aan te bieden, een herverbinding met de energieroosters van de aarde en het universum.De trainingen worden over de hele wereld georganiseerd door Reconnective Academy International.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons formulier voor meer informatie.

Scroll naar boven