Reconnective Healing

Reconnective Healing werkt als een ‘upgrade’ van al onze energievelden, tot in ons DNA.

Over

Reconnective Healing®, 30 jaar geleden ontwikkeld en onderwezen door dr. Eric Pearl, verbindt ons met een spectrum van energie, licht en informatie dat onze hele planeet doet opleven. Het is een hoogontwikkelde vorm van energie-interactie die onze gezondheid, balans en levenskwaliteit blijft bevorderen met oneindige vrijheid en een verruimd bewustzijn. Het bevordert ons vermogen om onszelf te healen en het leven van anderen positief te beïnvloeden.

Deze trillingsfrequenties omvatten de energiesystemen en voordelen van veel voorouderlijke holistische geneeswijzen, maar zijn toch toegankelijk zonder ingewikkelde stappen, procedures of rituelen. Reconnective Healing is tastbaar en meetbaar. We kunnen het echt voelen!

We krijgen toegang tot een innerlijk bewustzijn met een trillingsresonantie die kracht, denkkracht, wijsheid, emotionele stabiliteit en fysieke vitaliteit bevordert. Reconnective Healing creëert een keten van gebeurtenissen die alle aspecten van je leven enorm kunnen verbeteren – gezondheid, carrière, relaties, overvloed… Schijnbaar onbereikbaar potentieel wordt werkelijkheid.

De studies die zijn uitgevoerd door wetenschappers, waaronder onderzoekers verbonden aan instellingen als Harvard, Yale en Stanford, hebben met name benadrukt dat Reconnective Healing met evenveel resultaten op afstand kan worden beoefend als in een praktijkruimte, vanwege de specifieke golvende aard van de frequenties. Een aanwinst die van onschatbare waarde is gebleken in tijden van lockdown.

Deze krachtige harmonisatie heeft het leven van veel mensen over de hele wereld veranderd. Van de meer dan 100.000 mensen die op verschillende niveaus zijn getraind in Reconnective Healing, zijn velen practitioners geworden, hetzij voorzichzelf en hun naasten, hetzij professioneel.

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. De effecten kunnen fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel zijn (in de breedste zin van het woord). Vaak wordt healing al na één sessie gemeld, maar het proces gaat daarna nog door. Opgemerkt moet worden dat de werking van Reconnective Healing soms enkele weken (of zelfs maanden) nodig heeft om zich volledig te manifesteren.

Er zijn geen voorwaarden vereist voor een sessie. Je maakt alleen je hoofd leeg om zonder interferentie of oordeel de frequenties van Energie, Licht en Informatie te ‘ontvangen’.

Het is belangrijk om in een neutrale staat van verwachting te blijven, zonder je te richten op bepaalde resultaten. Het is niet nodig om op een speciale manier te ademen, ontspannende scènes of gewenste resultaten te visualiseren, te mediteren, te bidden of mantra’s te reciteren, die de aandacht afleiden. Energie weet precies wat op dat moment het meest nuttig voor je is. Er kunnen zich bijzondere sensaties voordoen; interessant om op te merken.

Leren ontvangen, zonder intentie, zonder verwachtingen, in dankbaarheid

Geïnteresseerd?

Jouw Reconnective Healing-sessie

Als je geïnteresseerd bent in een Reconnective Healing-sessie, live in de praktijk of op afstand, aarzel dan niet om contact op te nemen met een practitioner van je keuze om een afspraak te maken.

Voor maximaal profijt is het aan te raden om Reconnective Healing een paar dagen voor en na de sessie niet te mengen met andere energiehealings.

Waarschuwing: Reconnective Healing is een perfecte aanvulling op de Westerse geneeskunde (en zogenaamde alternatieve holistische therapieën), waarvan het de werking versterkt. Benadrukt moet worden dat het op geen enkele manier een medische behandeling (huidige of toekomstige) kan vervangen. Het stelt geen diagnose en behandelt geen specifieke gezondheidsproblemen. Reconnective Healing verwijst niet naar een bestaande religie, filosofie of geneeswijze. Tot op heden zijn er geen contra-indicaties of negatieve bijwerkingen geregistreerd.

Scroll naar boven