RHB: een netwerk voor en door Belgische praactitioners Reconnective healing

Reconnective Healing België

VERBINDING // DELEN // PLEZIER // GROEI

Reconnective Healing België (RHB) is een informeel, zelfsturend netwerk voor en door Belgische practitioners van Reconnective Healing. Het begon allemaal in 2019, met de gezamenlijke ideeën en inspanningen van Géry de Pierpont en Doina Lazar, en het groeide al snel uit tot een kleine maar fijne gemeenschap van practitioners met ten minste één gedeelde passie, namelijk Reconnective Healing.

Het netwerk bestaat enerzijds uit deze website, een online plek waar we toegankelijk en vindbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar meer informatie over Reconnective Healing.

Anderzijds bestaat het netwerk ook uit een WhatsApp-groep waar iedereen met een passie voor Reconnective Healing welkom is die ONE Experience (The Portal level I en The Catalyst level II) heeft afgerond.

Het is opgezet om het delen van ervaringen op een eenvoudige manier mogelijk te maken, om in alle vertrouwen vragen te kunnen stellen, om uit te wisselen, te ondersteunen, te co-creëren, op de hoogte te blijven, enz. Kortom, het is een speeltuin vol mogelijkheden voor plezier en groei.

Live en online evenementen worden gezamenlijk georganiseerd op basis van elke behoefte en actie van de practitioners. Er zijn regelmatig online meditatiemomenten, live ontmoetingsdagen, gezamenlijke deelname aan handelsbeurzen, enzovoort. Het begint allemaal met en door de beoefenaars.

Ontmoetingsdag 20 nov 2021
Ontmoetingsdag 26 aug 2023

Vind en volg ons op sociale media

Vragen? Geïnteresseerd?

Scroll naar boven