Personal Reconnection

Over

De Personal Reconnection®gebruikt de frequenties van Reconnective Healing®, maar verschilt in methode. Het is een zeer precieze procedure, die de meridianen van je lichaam opnieuw verbindt met de leylijnen van onze planeet en met het universele energieraster van het universum.

In dit opzicht is de Persoonlijke Reconnectie een buitengewoon hulpmiddel voor herschikking en een versneller van persoonlijke evolutie. Dit diepgaande proces van “zelfherstel” stelt ons in staat om onze eigen essentie, om vervulling te bereiken en zich voor te bereiden op de ‘kwantumsprong’ die komt.

De Persoonlijke Reconnectie wordt uitgevoerd in twee afzonderlijke sessiesDe tweede vindt uiterlijk drie dagen na de eerste plaats.

Het ontvangen van je Persoonlijke Reconnectie is een belangrijke persoonlijke beslissing. Niet iedereen maakt de keuze om zijn of haar leven zo intensief te herschikken. De Persoonlijke Reconnectie is een stap die je maar één keer in je leven maakt. De prijs is overal ter wereld vastgesteld op 333 euro (of een equivalent).

Een sessie Persoonlijke Reconnectie is als het herkalibreren van je levenskompas

Scroll naar boven