Herverbind je met je essentie

GEEF JE ENERGIE EEN BOOST DOOR RECONNECTIVE HEALING

Welkom op deze website van gecertificeerde practitioners van Reconnective Healing en Personal Reconnection in België.
Hier ontdek je de waardevolle voordelen van deze nieuwe energetische benadering,
met wie je contact kunt opnemen voor een sessie op afstand of in de praktijk, en hoe je zelf aan de slag kan gaan.

Reconnective Healing®, dat je energievelden reactiveert, herstelt je oorspronkelijke vibratie, je optimale balans, tot in je DNA. Het werkt diepgaand op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau en verbindt je met de bron van alles wat is (en dus met jezelf).

Als we de frequenties van de Reconnective Healing konden visualiseren…

Deze nieuwe benadering van welzijn brengt je terug naar harmonie, balans, volheid en mentale helderheid. Leer luisteren met een ander zintuig. Ga een groter bewustzijn binnen. Ontdek je ware potentieel!

Profiteer van deze krachtige vibrerende interactie om je gezondheid een boost te geven, je immuniteit te versterken, je medische behandelingen te stimuleren, je projecten energie te geven, je innerlijke licht weer aan te wakkeren en kalm om te gaan met de moeilijkheden waarmee je geconfronteerd wordt.

Reconnective Healing is effectief voor alle leeftijden, voor mensen die ziek zijn, depressief, kinderen, zwangere vrouwen,… maar ook voor iedereen die gewoon op zoek is naar een terugkeer naar balans op alle niveaus. Het werkt ook perfect voor dieren.

Je kunt genieten van een Reconnective Healing® sessie in de praktijk van een practitioner of van op afstand: er is geen fysiek contact nodig.

Als deze trillingservaring met je resoneert, word je waarschijnlijk aangetrokken door de Persoonlijke Reconnectie®, die een volledige afstemming op het energiegrid van de aarde en het universum voorstelt. Dit is een fantastische manier om jezelf uit te lijnen met je levensmissie.

Wil je meer weten over Reconnective Healing, de sessies, de trainingsprogramma's?

We horen graag van je.

Scroll naar boven