-> LIVE OPLEIDINGEN IN BELGIË IN APRIL 2023 – INFO EN INSCHRIJVING <-

Wil je meer leren over de Reconnective Healing® en de Personal Reconnection®, en ontdekken hoe je deze krachtige energiefrequenties zelf kunt beoefenen? Het is een uiterst verrijkende leerervaring waar geen voorwaarden aan verbonden zijn: iedereen kan het leren!

Na het ervaren van de voordelen van Reconnective Healing sessies (en nog meer na het ervaren van een Personal Reconnection), starten veel mensen met de training om zelf de actoren van dit formidabele regeneratieproces te worden.

Eric-pearl-heel-anderen-heel-jezelf

Wij raden je aan met het lezen van Eric Pearl’s boekDe Reconnectie, Heel anderen, heel jezelf” (Bet-Huen Books, 2006, 250 p.). Eric Pearl geeft in dit boek met buitengewoon veel humor en relativerend vermogen een zicht op zijn eigen ontdekkingstocht van deze nieuwe healingfrequenties. Je leert de basisprincipes van Reconnective Healing kennen, maar tegelijkertijd is het boek de start van de helende reis die je opnieuw verbindt met de Oorsprong, met jezelf.

The Reconnection bestaan uit drie opleidingsniveau’s, drie vormingen. Het eerste niveau, de “Portal“, is een bijzonder complete 8 uur lang online module die theoretische fundamenten, praktische oefeningen, aanbevelingen van Eric Pearl en Jillian Fleer en vragen-antwoorden van toekomstige practitioners combineert. Ze is beschikbaar in 10 verschillende talen. Je volgt de opleiding online, op jouw tempo, waar en wanneer je maar wil. Eens ingeschreven heb je levenslang toegang tot deze cursus.

de-portal-niveau-1-reconnective-healing

Het tweede niveau, de “Catalyst” (of “Facilitator”), is een weekendopleiding waarbij je intens ondergedompeld wordt in de frequenties en alles wat daarbij komt kijken. Nadat je deze opleiding volgde ben je perfect in staat om Reconnective Healing te beoefenen. Het diploma dat je aan het einde van de cursus ontvangt, geeft je de mogelijkheid om te starten met een beroepspraktijk.

Reconnective-healing-catalyst-vorming-sessie

Beoefenaars die de Personal Reconnection onder de knie willen krijgen, kunnen zich vervolgens inschrijven voor een derde opleidingsmodule, de “Evolution“, die eindigt met een accreditatieoefening. Je bent dan gemachtigd om je klanten te voorzien in hun ‘persoonlijke Reconnectie’.

Reconnectie-vorming-sessie

De verschillende opleidingssessies die in Europa worden georganiseerd, worden beschreven op https://reconnectiveacademy.com/.

Wil je graag meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons formulier.