De Reconnective Healing werkt op het ADN
Reconnective Healing werkt als een upgrade van al onze energievelden tot in ons DNA

Reconnective Healing®, ontwikkeld en gedurende de laatste 25 jaar wereldwijd verspreid door Eric Pearl, verbindt je met de velden van energie, licht en informatie die de hele planeet vormen en versterken. Het is een vrij geëvolueerde vorm van energetische interactie die de gezondheid, balans en levenskwaliteit verbetert. Het bevordert het zelf-helend vermogen van lichaam en geest, en zorgt ervoor dat je in je kracht en op jouw levenspad terecht komt. Je krijgt niet alleen een positieve impact op je eigen leven, maar ook op de levens van de mensen in je omgeving.

Deze trillingsfrequenties ‘omvatten’ als het ware de vele voorouderlijke holistische geneeswijzen die onze geschiedenis rijk is, maar dan zonder ingewikkelde stappen, rituelen of technieken. En wat daarbij heel bijzonder is: Reconnective Healing is tastbaar en meetbaar (je kan het echt voelen!). Bovendien kan iedereen het leren.

Voel de energie van Reconnective Healing

Deze vibrerende activering zorgt voor een diepgaand bewustzijn en bevordert kracht, fysieke vitaliteit, intelligentie, wijsheid en emotionele stabiliteit. Vaak volgt er een opeenvolging van gebeurtenissen, waardoor verschillende aspecten van het leven – gezondheid, loopbaan, menselijke relaties, … sterk verbeteren. Eerder ontoegankelijke projecten worden dan werkelijkheid.

Deze krachtige healingwijze heeft het leven van vele mensen over de hele wereld veranderd. Van de meer dan 100.000 geïnteresseerden die op verschillende niveau’s een opleiding Reconnective Healing volgden, zijn talrijke nu zelf beoefenaar geworden, al dan niet professioneel. 

Wetenschappelijk onderzoek door vier universiteiten toonden aan dat een sessie Reconnective Healing evenveel resultaat heeft van op afstand als een live-sessie in de praktijkkamer van de practitioner, vanwege het specifiek golvende karakter van de frequenties. Dit is een bijzonder mooi gegeven dat zijn nut al behoorlijk heeft bewezen, vooral in ongewone tijden van fysieke beperkingen.

Elke ervaring met Reconnective Healing is uniek. De effecten kunnen zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel van aard zijn. Vaak worden resultaten al na één sessie gemeld, maar vaak ook kan het een tijdje – soms weken tot zelfs maanden – duren vooraleer de effecten ten volle merkbaar zijn. Maar er is geen twijfel: er vindt altijd een healing plaats, in welke vorm dan ook. Meestal is één of enkele sessies voldoende voor een blijvend resultaat.

Er wordt niks van jou verwacht als je een sessie Reconnective Healing boekt. Er is geen enkele voorwaarde. Het is OK om verwachtingsvol te zijn, maar ideaal is wanneer je je geest kan leegmaken, en in een neutrale staat van observatie de frequenties van energie, licht en informatie kan ‘ontvangen’. Bijzondere en ongewone gewaarwordingen zijn mogelijk, maar het kan ook zijn dat die afwezig blijven. Energie weet op elk moment waar het moet zijn. Ontspan en observeer rustig of en wat er te observeren valt.

Energetische zorg
Leren om te ontvangen, zonder verwachting, zonder oordeel, zonder intentie. Gewoon ontvangen, in dankbaarheid

Interesse in een sessie – al dan niet op afstand – Reconnective Healing? Neem contact op met een practitioner naar keuze om een afspraak vast te leggen.

Voor een maximaal effect wordt aangeraden Reconnective Healing niet te combineren met andere vormen van energiewerk, een paar dagen voor en na de sessie.

Reconnective Healing vormt de perfecte aanvulling op zowel allopatische als alternatieve geneeswijzen. Reconnective Healing stelt geen diagnose, is geen therapie of behandeling, en biedt geen vervanging voor regulier medische zorgen. Heb je specifieke gezondheidsproblemen, contacteer je (huis-)arts.