KEER TERUG NAAR EEN OPTIMALE BALANS VAN LICHAAM EN GEEST

Welkom op deze site van erkende en Reconnective Healing en Personal Reconnection practitioners in België. Hier ontdek je wat deze nieuwe energetische benaderingen zijn, waar je terecht kan voor een remote of in-office sessie, en hoe je het zelf kan leren.

Reconnective Healing® reactiveert de energievelden in en om je heen, en verbindt je opnieuw met de bron van alles wat is (en dus met jezelf). De trillingsfrequenties van Reconnective Healing werken tot in je DNA, herstellen je oorspronkelijke staat van zijn en brengen je terug in balans op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Reconnectie energie België
Wat als… we de helende frequenties van Reconnective Healing konden visualiseren…

Deze vrij nieuwe vorm van healing brengt je terug in harmonie, heelheid en mentale helderheid. Je bewustzijn vergroot, je intuïtie wordt sterker: je ontdekt je ware potentieel.

Ervaar je symptomen als ziekte, stress, pijn, ernstige vermoeidheid, depressie, … ? Reconnective Healing richt zich niet op de symptomen zelf, maar op de onderliggende disbalans. Je zelf-herstellend vermogen versterkt, waardoor je als vanzelf terug beschikt over de mogelijkheid om je eigen leven en welzijn, en dat van anderen positief te beïnvloeden.

Reconnective Healing werkt op een snelle, eenvoudige manier en is effectief op alle leeftijden, ook bij baby’s en kinderen. Ook dieren reageren bijzonder goed op Reconnective Healing.

Reconnective Healing sessie

Reconnective Healing® wordt alleen aangeboden in individuele sessies, en enkel door een erkend Reconnective Healing practitioner. Er is geen enkel fysiek contact nodig: Reconnective Healing is even effectief van op afstand als live in de praktijkruimte.

Voel je je op de één of andere manier aangetrokken door deze vorm van healing? Aarzel dan niet om een Personal Reconnectie te ontvangen, die een volledige afstemming op de energienetwerken van de aarde en het universum voorstelt. Het is een fantastische manier om je op het pad van je zielsmissie te brengen.